Saturday, April 28, 2012

Miss World 2011: The gift of God's beauty



Simple enough for Miss World 2011 from Venezuela, Colmenares Ivian LunaSol Sarcos to redefine the meaning of true beauty. According Ivian, beauty must be radiated from the inside out.

"Beauty is not just the face alone, but the personality should be pretty well," said Ivian with Spanish-speaking at a news conference in Plaza Indonesia, Central Jakarta, Friday (04/27/2012).

While for the beauty of his face, Ivian feels what they have is a gift from God.

"The definition of beauty, and beauty was a gift from God," said Ivian.

Ivian who was in Indonesia to attend the evening peak of Miss Indonesia 2012 also welcomed the warmth of happy host.

"The arrival in Indonesia was greeted with warm and open arms," he said.

1 comment:

  1. Ankara Sineklik fiyatlari na sitemiz üzerinden erisip, Ümitköy Sineklik malzemeleri, Ankarada bulabilirsiniz. Ankara sineklik montaji , Ankara sineklik tamiri Sineklik fiyati belirlenirken pencere ve kapi nizin en ve boy bilgilerinin önemli yeri vardir. Ne kadar pencere ve kapiniz varsa fiyatta o kadar artis olur. Çayyolu Sineklik Sinekligin türüne sekline göre de fiyatlarda degisiklik olabilir. Mesela stor seklinde seçeceginiz bir sineklikle menteseli arasinda maliyet farki vardir. Sinekliginizin renkli mi beyaz mi olmasi talebinize baglidir. Tüm bunlara göre sinekliklerin maliyetinde degisiklik gösterebilir. SadeceSineklik ihtiyaciniz olan en uygun ürünler firma havuzunda sizlere sunulur.
    www.umitkoysineklik.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...