Sunday, April 29, 2012

Super Junior: ELF Indonesia Agresif


Super Junior fans are familiar called ELF (Ever Lasting Friend) Indonesia received immediate praise from members of Super Junior. One is Sungmin.

Sungmin confessed exceptional warmth every time I meet with the ELF from Indonesia.

"Thanks for the response of the fans in Indonesia," Sungmin said during a press conference at Ancol Beach City, Jakarta, Saturday (04/28/2012) yesterday.

Sungmin realized immediately enthusiastic ELF from Indonesia who was so great to see the first time in Korea.

"First I've met fans in Korea when Indonesia hosted the radio. They are so aggressive and warm. I could feel his spirit," added Sungmin.

It is also in line with the recognition Leetuk, leader of South Korean boy band.

"Very pleased with this concert as a warm response as Indonesia is a warm atmosphere," said Leetuk.

Enthusiasm can be seen from the sale of tickets Super Show 4 which sold out in a matter of hours. Not to mention waiting for the arrival of nearly a thousand Elf Suju at Soekarno-Hatta Airport, Cengkareng, Jakarta since Wednesday (25/04/2012).

2 comments:

  1. Ankara Sineklik Menteseli sineklik sistemleri genel çalisma biçimi olarak 2 gurup altinda toplanir.Menteseler sayesinde hareket edebildigi gibi ufak bir aksesuar degisikligi sayesinde tak çikar modeli olarakta uygulanabilirler.Genel itibari ile 17x25 mm kalinligindaki özel kanallara sahip aluminyum profiller ölçülerine göre kesildikten sonra köselerinden baglanti takozlari ile birlestirilerek bir çerçeve haline getirilir.Bu aliminyum çerçevenin içerisine özel yanmaz fiberglas tül bu is için imal edilmis fitiller araciligi ile gerginligi saglanarak kanallara geçirilir.Çayyolu Sineklik uygulayacagimiz alanin özelligine göre menteseli veya tak çikar modeli olarak uygulamaya hazirdir.Sadece pencerelerde degil kapilarda da uygulanabilirler.

    www.cayyolusineklik.com/

    ReplyDelete
  2. Ankara Sineklik Menteseli sineklik sistemleri genel çalisma biçimi olarak 2 gurup altinda toplanir.Menteseler sayesinde hareket edebildigi gibi ufak bir aksesuar degisikligi sayesinde tak çikar modeli olarakta uygulanabilirler.Genel itibari ile 17x25 mm kalinligindaki özel kanallara sahip aluminyum profiller ölçülerine göre kesildikten sonra köselerinden baglanti takozlari ile birlestirilerek bir çerçeve haline getirilir.Bu aliminyum çerçevenin içerisine özel yanmaz fiberglas tül bu is için imal edilmis fitiller araciligi ile gerginligi saglanarak kanallara geçirilir.Çayyolu Sineklik uygulayacagimiz alanin özelligine göre menteseli veya tak çikar modeli olarak uygulamaya hazirdir.Sadece pencerelerde degil kapilarda da uygulanabilirler.

    www.cayyolusineklik.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...