Friday, May 11, 2012

So Kristen Stewart Have a Dream Director



Kristen Stewart,Dream Director,Kristen Stewart movie
So Kristen Stewart Have a Dream Director - In the midst of busyness as an actress, Kristen Stewart has long-term plans in the film industry, which is to be a director.

"I want to direct a film. Sometimes I think, God, I really want to do it. May be realized, "said the actress whose name soared since playing Bella Swan in the Twilight movie. The film was adapted from the same titled novel by Stephenie Meyer.

Although the dream to become a director, Stewart realized is not the time to realize expectations. He was grateful to work with people who mastered the art.

"I realize that now is not time," said Stewart who thought that the best is the time played a role in the film Panic Room. On his favorite movie, the actor Robert Pattinson lovers are clashing acting with veteran actress Jodie Foster.
In daily life, Stewart most enjoyed when driving a car and not doing the film. Star in the movie Snow White and the Huntsman was admitted very glad when driving in Los Angeles with a friend along.

"It feels great when you're in the car and the song fits, down the window glass. A pleasure to drive, like saying, here we come, "said Stewart.

2 comments:

  1. Ankara Sineklik fiyatlari na sitemiz üzerinden erisip, Ümitköy Sineklik malzemeleri, Ankarada bulabilirsiniz. Ankara sineklik montaji , Ankara sineklik tamiri Sineklik fiyati belirlenirken pencere ve kapi nizin en ve boy bilgilerinin önemli yeri vardir. Ne kadar pencere ve kapiniz varsa fiyatta o kadar artis olur. Çayyolu Sineklik Sinekligin türüne sekline göre de fiyatlarda degisiklik olabilir. Mesela stor seklinde seçeceginiz bir sineklikle menteseli arasinda maliyet farki vardir. Sinekliginizin renkli mi beyaz mi olmasi talebinize baglidir. Tüm bunlara göre sinekliklerin maliyetinde degisiklik gösterebilir. SadeceSineklik ihtiyaciniz olan en uygun ürünler firma havuzunda sizlere sunulur.
    www.umitkoysineklik.com

    ReplyDelete
  2. Ankara Sineklik Menteseli sineklik sistemleri genel çalisma biçimi olarak 2 gurup altinda toplanir.Menteseler sayesinde hareket edebildigi gibi ufak bir aksesuar degisikligi sayesinde tak çikar modeli olarakta uygulanabilirler.Genel itibari ile 17x25 mm kalinligindaki özel kanallara sahip aluminyum profiller ölçülerine göre kesildikten sonra köselerinden baglanti takozlari ile birlestirilerek bir çerçeve haline getirilir.Bu aliminyum çerçevenin içerisine özel yanmaz fiberglas tül bu is için imal edilmis fitiller araciligi ile gerginligi saglanarak kanallara geçirilir.Çayyolu Sineklik uygulayacagimiz alanin özelligine göre menteseli veya tak çikar modeli olarak uygulamaya hazirdir.Sadece pencerelerde degil kapilarda da uygulanabilirler.

    www.cayyolusineklik.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...