Wednesday, May 2, 2012

Olivia Wilde never pull out eyebrows



In Time movie star Olivia Wilde (28) did not want her eyebrows plucked. He chose the natural makeup.

"I do not pluck my eyebrows. I let it grow for years. I tried to repair any parts that are original are not good," said Wilde. "I have given a slightly lighter color on my eyebrows lately, according to the color of my hair that I have turned into more light. I just 'fill' (with an eyebrow pencil) under the arch and slightly 'soften' its shape. Original Eyebrows I was a bit pointy. I fix it, so I look less like the evil queen in Disney stories! "He continued.

Brunet-haired woman who had this recently dyed her hair blonde. However, he admitted, the coloring process has sacrificed his hair. "I really enjoy blond. And, I also have to let my bangs grow," he told the magazine T output The New York Times. "(But) because of the color, my hair is a little dry, so I have to improve the care of my hair," he continued.

With his work schedule is very dense, Wilde chose the daily care of skin is always so simple in prime condition. "I just make sure to remove all makeup after activism. I usually wash my face. First, to remove all makeup and, then, once again, to really scrub to my face," she added. "I want to clean it after finished work on set with a hot towel. When I do not have to wear makeup, I do not do it, by resting the skin of my face," he added.

2 comments:

  1. Ankara Sineklik fiyatlari na sitemiz üzerinden erisip, Ümitköy Sineklik malzemeleri, Ankarada bulabilirsiniz. Ankara sineklik montaji , Ankara sineklik tamiri Sineklik fiyati belirlenirken pencere ve kapi nizin en ve boy bilgilerinin önemli yeri vardir. Ne kadar pencere ve kapiniz varsa fiyatta o kadar artis olur. Çayyolu Sineklik Sinekligin türüne sekline göre de fiyatlarda degisiklik olabilir. Mesela stor seklinde seçeceginiz bir sineklikle menteseli arasinda maliyet farki vardir. Sinekliginizin renkli mi beyaz mi olmasi talebinize baglidir. Tüm bunlara göre sinekliklerin maliyetinde degisiklik gösterebilir. SadeceSineklik ihtiyaciniz olan en uygun ürünler firma havuzunda sizlere sunulur.
    www.umitkoysineklik.com

    ReplyDelete
  2. Ankara Sineklik Menteseli sineklik sistemleri genel çalisma biçimi olarak 2 gurup altinda toplanir.Menteseler sayesinde hareket edebildigi gibi ufak bir aksesuar degisikligi sayesinde tak çikar modeli olarakta uygulanabilirler.Genel itibari ile 17x25 mm kalinligindaki özel kanallara sahip aluminyum profiller ölçülerine göre kesildikten sonra köselerinden baglanti takozlari ile birlestirilerek bir çerçeve haline getirilir.Bu aliminyum çerçevenin içerisine özel yanmaz fiberglas tül bu is için imal edilmis fitiller araciligi ile gerginligi saglanarak kanallara geçirilir.Çayyolu Sineklik uygulayacagimiz alanin özelligine göre menteseli veya tak çikar modeli olarak uygulamaya hazirdir.Sadece pencerelerde degil kapilarda da uygulanabilirler.

    www.cayyolusineklik.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...